ESKİŞEHİR / MİHALIÇÇIK - Gün Sazak Yatılı Bölge Ortaokulu

Ekm

İlçemiz Kaymakamı Sayın Mesut ATEŞ, ilçemiz Belediye Başkanı Sayın İsmail UYSAL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fikret ÇELİK ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet ERBEK ile tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00´de Çelenk Sunma Töreni ile başlayıp, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 24.00´de sona eren Cumhuriyet Bayramı´mız ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün 29 Ekim 1923´te ilan ettiği ´Cumhuriyet´in 95. yılı kutlamalarında Mihalıççık Cumhuriyet Meydanında şiirler okundu, Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ve okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Şiir, Resim ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Volkan ÇAKIR´ın sunuculuğunu yaptığı programda emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Hayri SARUHAN, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ersin GÜLÇETİN, Müzik Öğretmenimiz Gamze AVCI ve Müdür Yardımcımız Yasin KAYNAR´a;

Halk Oyunları ekibimizde yer alan öğrencilerimiz, Yağmur ŞAN, Seray YAYGIN, Özlem EROL, Aykut YALÇIN, Eren DİKMEN, Ayşenaz AVCI, Bengü ULUCAN, Kadir Can SARI, Duygu GÜNKAYA, Arda YÜKSEL, Anıl YURTSEVEN ve Hüseyin AKKAYA´ya;

ayrıca kutlama programına katılıp Cumhuriyet Coşkusunu yaşayıp, yaşatan tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.